banner

RE: Rakkaudesta Bloggaamiseen

Blogi

Lauantai 17.11.2007, kello 18:53

Kiikarissa Le Web 3

Juuri kun interaktiivisen median konferensseista Web 2.0 Expo Berliinissä ja SIME07 Tukholmassa on toivottu vaikuttaa joukko suomalaisiakin suuntaavan katseensa kohti Pariisia.

Le Web 3 kerää Pariisiin 11.-12. joulukuuta jälleen joukon kiinnostavia puhujia, start-upeja sekä tietenkin osallistujia.

Ohjelmassa on monta jo Berliinistä ja Tukholmasta tuttua puhujaa, mutta painotus selkeästi sosiaalisessa mediassa. Oma suosikkini ovat ehdottomasti perjantain kolmas puhuja "Digital" Dan Dubno (Why we need to blow things up) sekä tietenkin Fon:n perustaja Martin Varsavsky, joista ensimmäinen saattaa eksyä pahastikin aiheesta gadgetien maailmaan ja jälkimäinen rahoittaa start-upisi.

Suomalainen Floobs esiintyy myös tapahtuman Start-up kilpailussa.
Keskiviikko 14.11.2007, kello 10:03

SIME starttasi

Poikkeuksellisen hyvin suomalaisia paikalle houkutellut Pohjoismaiden suurin internet-konferenssi SIME starttasi juuri Tukholmassa. Tutuista naamoista päätellen kyseessä ei ole vain pohjoismaisen digigenren kokoontumisajot vaan myös suomalaisten digiveteraanien syyskinkerit. Kunhan puheenvuorot kunnolla alkavat ja sisältö ryöppyää, niin mahdollisesti tännekin tippuu jotain. Kiinnostuneiden kannattaa seurata myös tapahtuman Jaiku-kanavaa tai blogia tapahtuman kotisivuilta.
Perjantai 05.10.2007, kello 15:26

SIME lähestyy, kuka Suomesta voittaa tänä vuonna?

Pohjoismaiden suurin digitaalisen puolen konferenssi SIME ja kilpailu SIME Awards lähestyvät hyvää vauhtia. Kisatöiden entraamiseen aikaa on 1.11.2007 ja palkinnot jaetaan taatusti perin vinhassa gaalassa Tukholman sydämessä 15.11.2007.

Kannustaisin jälleen suomalaisia toimistoja ja yrityksiä entraamaan töitään ja osaamistaan kisaan pohjoismaisista palkinnoista. Viime vuonnahan Suomesta lähtöisin oleva Stardoll ja Finnmatkat putsasivat kategoriavoitot erittäin kovassa seurassa. Forsman & Bodenfors putsasi digimarcom-pöytää niin Ikean kampanjalla kuin toimistonakin.

Vuonna 2005 taas Valve ja Sulake voittivat hienosti Suomelle menestystä. Kenen vuoro tänä vuonna? Toivottavasti sekä entryjen että finalistien joukossa olisi myös enemmän suomalaistoimsitoja ja -töitä.

Keskiviikko 18.04.2007, kello 00:15

Terveiset Web 2.0 Exposta

Web 2.0 Expo San Franciscossa alkaa olla puolivälissä. Hyvää settiä, mainiota spiritiä. Kolmeen paikkaan ei valitettavasti ehdi blogaamaan, joten ellei RE:n ylläpito pahastu niin kiinnostuneet voivat seurata blogiamme Taloussanomien sivuilta.

Ja jos pahastuu, niin tämän viestin voi poistaa.Ja ei huolta, ei täällä liian lämmintä ole.

Torstai 01.12.2005, kello 17:09

Ei palkintoja Suomeen Eurobestin digisarjoista

Eurobestissä ainoina suomalaisduuneina shortlistalle kivunneet Rautakanki.fi:n P.I.P.-peli ja N-Gage High Seize Game (ei siis muuten hyvin menestynyt ONE tällä kertaa) jäivät ilman palkintoja tänään ratkenneen Eurobestin interaktiivisissa sarjoissa. Saksalainen Neue Digitale vyörytti sarjan Grand Prixin ja kultaa kolmella Adidakselle toteutetulla kuluttajakampanjalla. Ruotsiin lähti samasta sarjasta viisi hopeaa ja kuusi pronssia, joista kolme FarFarin Nokia N-Gage -kampanjoille. Hollannin Euro RSCG 4D:n Nokialle tuottama 20 Lives jäi ennakkoveikkailuista huolimatta pronssisijoille. Muissa sarjoissa keräsivät TBWA/PHS ja Bob Helsinki palkintoja. Seuraavat suuremmat skabat lienevätkin sitten ensi vuoden puolella.
Torstai 01.12.2005, kello 12:54

Hasanille ja Valveelle pronssia myös Epicasta

Hasan & Partnersin ja Valveen Nokialle tekemä N-gage One -kampanja selvisi ainoana suomalaistyönä Epican interaktiviisten sarjojen kärkisijoille napaten sarjastaan pronssia. Epican hopea- ja pronssisijat löytyvät nyt maakohteisessa järjestyksessä verkosta . Onnea Tehtaankadulle ja Pursimiehenkadulle jälleen hyvästä kisamenestyksestä!
Tiistai 29.11.2005, kello 16:11

Epican Interactive-kategorian voittajat selvillä

Epican interaktiivisen puolen neljän voittajan joukosta löytyy ruotsalaisilta (Great Works sekä F&B) kaksi mainiota duunia, mutta perin ketterän lontoolaisen Viral Factoryn Axelle tuottama Ravenstock -filkka on myös paikkansa palkintopöydässä ansainnut. Vai onko yhä joku, joka ei olisi ko. ”uutisfilmiä” nähnyt? Ilahduttavaa on, että Baltiasta kajahtaa tällä kertaa, sillä useamalle suomalaiselle mainostoimistollekin tuttu latvialainen kumppani Zoom! nappasi voiton integroitujen kampanjoiden kategoriassa. Muut sijoitukset selvinnevät torstaina 1.12.
Tiistai 29.11.2005, kello 14:28

Ruotsalaiset jylläävät myös Eurobestissä, Valve ja Bob Helsinki shortlistalla

Eurobestin shortlista on nyt julkista tietoa ja tulokset julkistetaan torstaina 1.12. Interaktiviisten duunien sarjoissa vain Bob Helsinki Rautakanki.fi-sivuston pelillä ja Valve N-Gagen kampanjalla selviytyivät kotimaisista yrittäjistä shortlistalle. Yhteensä kolmenkymmentä työtä 85:stä shortlistalle selvinneestä on iloisesta länsinaapurista. Mukana niin Daddy, F&B kuin FarFar.