banner

Tiedotteet

Ke 01.10.2008 kello 22:48

Herkuttelijat.fi -maken elämän ykkosklubi (02.10.08)

Herkuttelijat.fi (web 2.0)

BrandSonin Suomen Sokeri Oy:lle (Dansukker) konseptoima ja toteuttama web 2.0 –ideologiaan perustuva makean elämän ykkösklubi “Herkuttelijat.fi“ on avattu ti 31.09.08.

Mikä se on?

“Herkuttelijat on Suomen Sokeri Oy:n ylläpitämä yhteisöllinen verkkopalvelu. Se sai alkunsa Dansukker-sokerivalikoiman laajentuessa, kun makean ystävät alkoivat kysellä erilaisten sokerien monipuolisesta käytöstä. Huomasimme Internetin ja sen keskusteluryhmien olevan heille ensisijainen tiedonhakukanava. Syntyi Herkuttelijat, joka tutustuttaa jäsenensä makeaan maailmaan sekä rohkaisee ja opastaa eri sokerilajikkeiden käytössä“, Inari Kettula Suomen Sokeri Oy:sta kertoo.

Digitaalinen dialogi

Herkuttelijat.fi:n avulla “rekrytoidaan“ kohderyhmää Dansukkerin kanssa käytävään digitaaliseen asiakasdialogiin. Sen palvelulupaus on erikoistuminen ja ajantasaisuus sekä yhteisöllistä verkkoa ja digitaalisia suorakanavia, kuten sähköpostia ja mobiilia, hyödyntävät ajankohtaiset ja profiloidut palvelut. Se ei ole siis perinteinen verkkoon toteutettu reseptipankki. Niitä on jo useita kymmeniä, eikä niistä saa tuoteuutisia, palvelua tai vaikkapa käyttäjän syntymäpäivänä juhlavinkkejä emailiin tai puhelimeen.

Tutustu palveluun: www.herkuttelijat.fi

Inari Kettula, markkinoinnin suunnittelupäällikkö

Suomen Sokeri Oy, inari.kettula@danisco.com, 0400 422 373

Jani Virtanen, toimitusjohtaja

BrandSon Oy, jani@brandson.fi, 0400 717 961